Yoga

OP ZOEK NAAR EEN YOGA PLEK IN ETTEN – LEUR? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

WELKOM BIJ Vitality World

 

Zoek jij een moment van rust in de drukte van alledag en wil je meer innerlijke rust, beter omgaan met stress, je lichaam leniger en krachtiger maken ……..? Dan ben je bij ons op de juiste plek.

De grote variëteit in lessen zorgt ervoor dat je bij ons altijd een yoga les vindt die past bij jouw wensen, mogelijkheden en agenda. Uniek is ook, dat er maandelijks Yoga workshops op het rooster staan. Graag helpen we je bij de keuze van de yogales.

Maak nu gebruik van de GRATIS PROEFWEEK. Voelen is weten.

hatha yoga oefeningen
Hatha Yoga

De klassieke vorm van yoga waarin een evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal staat. In een Hatha yogales wisselen dynamische en verstilde houdingen elkaar af. Er wordt geoefend vanuit een naar binnen gerichte aandacht. Door deze rustige, meditatieve houding is er ruimte om waar te nemen en te ontspannen in wat zich van binnen voordoet. Fysieke en mentale grenzen worden op een zachte manier opgezocht en verruimd, wat zorgt voor een groter, innerlijk draagvermogen en meer vitaliteit.

pilates etten leur conditie
Yin Yoga

In een yin yoga les worden de houdingen langer vastgehouden dan in elke andere les. Omdat het allemaal houdingen zijn waarin het lichaam kan ontspannen, word je niet alleen leniger, maar kun je ook makkelijker loslaten. Ook veel liefhebbers van yang(actieve) lessen, gaan graag naar een yin les om de balans te behouden.

Yin Yang Yoga vitalityworld
Yin Yang Yoga

Dynamische vloeiende bewegingen (Yang) uit de Strong Yoga en Flow Yoga worden afgewisseld met verstillende houdingen (Yin) waarbij de houdingen langer aangehouden worden. De Yang Yoga zorgt voor een krachtig en vitaal lichaam. De Yin Yoga houdingen richten zich meer op het dieper liggende bindweefsel rondom gewrichten en organen en brengen je in contact met de stilte in jezelf. Een ‘totale APK’ voor body, mind & spirit. Actief- passief. Vasthouden- loslaten. Inademen- uitademen. Aanspannen- ontspannen.

yoga etten leur rita post
Yoga & Pilates (binnenkort komt deze les op het rooster)

Een heerlijke ontspannen les, een combinatie van deze 2 geweldige bewegingstechnieken. Een les die heerlijk in een flow verloopt, van yoga naar pilates en weer terug. Verruiming en versoepeling van yoga , stabiliserende oefeningen van pilates. Kortom een les voor iedereen zeker ook voor beginners en mensen met klachten.