De studio

vitaliteit etten leur

De studio

Passie en liefde

Rita Post zet zich al jaren met passie en liefde in om mensen een goed gevoel te geven. Door hen te laten ervaren wat ze echt voelen, willen en kunnen.

Achtergrond

Haar medische, sportieve en creatieve achtergrond zie je terug in haar lessen.

Mogelijkheden

Ze werkt altijd vanuit de mogelijkheden van je lichaam en laat je je eigen grenzen voelen en verleggen. Haar lessen zijn toegankelijk voor iedereen en tevens geschikt voor mensen met klachten.

Missie

Toegankelijk

Onze missie is om een toegankelijke plek te zijn in Etten Leur waar mensen terecht kunnen voor deskundige lessen, workshops en massages, gegeven door gepassioneerde docenten. Wij geloven dat ons aanbod maatwerk moet zijn omdat ieder lichaam anders is, want niemand is hetzelfde. Vitality World wilt je hiermee graag helpen door samen te zoeken wat bij je past.

Body and mind

Met ons multidisciplinaire Body & Mind centrum zijn we uniek. We besteden aandacht aan het “geheel”. Alle aspecten van het mentale, fysieke en emotionele deel van de mens worden vertegenwoordigd. Daarnaast is het een plaats met een aangename sfeer in een ontspannen omgeving waarin mensen echt de tijd voor zichzelf mogen en kunnen nemen.

Professionals

Vitality World is een centrum waar wij als geëngageerde en bekwame professionals dankbaar zijn om mensen te mogen begeleiden, en te kunnen ondersteunen op hun reis naar een kwalitatief goed , vreugdevol , krachtig en mooi leven.

vitaliteit Vitalityworld etten leur
de studio vitaliteit

Visie

Ondersteunen en motiveren

De Visie van Vitality World staat ervoor mensen te ondersteunen en motiveren die het belang inzien om aan zichzelf te werken. Mensen die gezonde gewoontes wensen te creeren in het dagelijks leven.