Play & Fit

WELKOM BIJ VITALITY WORLD ; DE GROEPSLES SPECIALIST VAN  ETTEN-LEUR

 

Vitality World heeft een fijne studio waar zowel privé als groepslessen worden gegeven.

Al onze groepslessen vinden plaats onder deskundige en enthousiaste leiding en zijn geschikt voor jong en oud van elk niveau. Het zijn leuke freestyle lessen, die zowel binnen als in de buitenlucht plaatsvinden.

Op zoek naar een passende groepsles en uitdaging? Bij ons vind je wat je zoekt!

Groepslessen binnen (max. 10 deelnemers).

Onze studio is gemakkelijk bereikbaar, op 5 minuten loopafstand van het centrum en 3 minuten loopafstand van het station van Etten -Leur en is gevestigd aan de Spoorlaan 19 in Etten-Leur.

Er zijn voldoende GRATIS parkeermogelijkheden.

vitality world 4
Fit & Dance

Als je van dansen houdt, ben je in deze categorie helemaal in je element. De les zeer afwisselend. Super leuke en uitdagende dansachtige moves gecombineerd met krachtoefeningen waarbij niet alleen je bovenlichaam maar ook je bilspieren en beenspieren zijn hard aan het werk. Share the moves & Share the fun!

vitality world 3
Fit & Pump

Fit & Pump is dé ultieme workout. Deze superleuke les is gericht op kracht en uithoudingsvermogen. Werken aan je grote spiergroepen en volop calorieën verbranden. Gun jouw lijf ook die boost! We trainen de spierkracht van het hele lichaam, op de beat van de muziek. Iedereen voert de oefeningen uit met een halterstang en schijven. Omdat je zelf het gewicht bepaalt kan iedereen op zijn of haar eigen niveau alles geven! Share the power & Share the fun!

vitality world 3
Fit & Shape

De groeples met de meeste variatie! Deze les is er op gericht om op een super leuke manier te werken aan je conditie, coördinatie, snelheid en bewegelijkheid. Het is een geweldige mix van allerlei oefeningen op heerlijke muziek Het mooie van deze groepsles is dat iedereen mee kan doen op zijn eigen niveau! Het is een ideaal programma om fitter, mobieler en sterker te worden. Doe je ook mee?

vitality world 2
TRX

TRX training is een vorm van fitness en geschikt voor iedereen. Het is een op lichaamsgewicht gebaseerde trainingsvorm. Je traint kracht, balans, flexibiliteit en kern stabiliteit. Deze fitnesstraining gaat “back to basics”: geen dure, ingewikkelde fitnessapparaten, maar trainen met je eigen lichaamsgewicht en het opnemen tegen de zwaartekracht. De perfecte work-out voor iedereen die thuis of in de buitenlucht wil trainen. De voordelen van TRX training: Één van de grote voordelen van trainen met de TRX is dat iedereen op elk fitness niveau het kan. Van mensen die zich fitter willen voelen, er beter uit willen zien , tot de topatleet. Ook voor mensen met rugklachten of mensen die herstellende zijn van een blessure is de TRX perfect. Het is praktisch onmogelijk je over te belasten en intensiteit is aan te passen door iets simpels als je voeten verplaatsen of je houding te veranderen. Bij het trainen met de TRX wordt bij elke oefening het eigen lichaamsgewicht gebruikt Je ontwikkelt hierbij meer spieren dan met traditionele krachttraining. Omdat de spieren ook een beroep doen op het cardiovasculair systeem om zuurstofrijk bloed te leveren aan het hele lichaam, verbeteren gebruikers tevens hun hart- en longconditie waardoor zij zich fitter en gezonder voelen.

Drums Alive

'Hear the beat... feel the beat... enjoy the beat!' Onder begeleiding van opzwepende muziek wordt er gedrumd met de drumstokken op de grote ballen, gezamenlijk in één grote groep. Kort samengevat: ritmisch, muzikaal, energiek, stress verlagend en goed voor de conditie.