Pilates

WELKOM BIJ Vitality World ; Dé Pilates Studio in ETTEN-LEUR

 

Vitality World heeft een fijne Pilates studio waar zowel privé als groepslessen worden gegeven.

De Pilates studio is gemakkelijk bereikbaar, op 5 minuten loopafstand van het centrum en 3 minuten loopafstand van het station van Etten -Leur en is gevestigd aan de Spoorlaan 19 in Etten-Leur. Er zijn voldoende GRATIS parkeermogelijkheden.

In de groepslessen (max. 10 deelnemers) wordt gebruikt gemaakt van diverse specifieke Pilates oefenmiddelen zoals o.a. de mat, de bal, stretchbanden etc.
In de privé lessen worden tevens de multifunctionele Pilates materiaal gebruikt die een grote verscheidenheid bieden aan oefeningen afgestemd op de specifieke behoeften van de cliënt.

 

Voor wie

 • Voor diegenen die streven naar een algehele bewustwording en duurzame gezonde manier van bewegen
 • Voor diegenen die door stress of spanning lichamelijke ongemakken hebben zoals bijvoorbeeld nek-, schouder- of rugklachten
 • Voor diegenen die de consequenties van blessures en/of hardnekkige klachten willen verminderen of daar beter mee om willen gaan
 • Voor diegenen die streven naar mentale en fysieke harmonie
 • Voor volwassenen, óók voor ouderen
 • Voor kinderen
 • Voor sporters

 

Waarom kiezen voor onze Pilates Studio?

Les van een officieel gecertificeerde Pilates-instructrice met een jarenlange ervaring en grondige kennis en inzicht

 • Persoonlijke aandacht voor uw speciale wensen of klachten
 • Gebruik van de nieuwste Pilates oefenmiddelen
 • Modern ingerichte studio
 • Ruime en gratis parkeergelegenheid
 • Gratis biologische thee

 

Pilates is een heel bijzondere bewegingsmethode, die niet te vergelijken is met welke andere trainingsvorm dan ook. De Methode bestaat al jaren, maar toch past Pilates perfect in deze tijd. De nadruk ligt op het verdiepen van je ademhaling en het trainen van de diepe spieren in je buik, rug en schouders. Doel van Pilates is het creëren van een evenwichtig, sterk spiersysteem en een soepel lichaam. Daarbij worden overbelaste spieren ontlast en verwaarloosde spieren weer geactiveerd en versterkt. ​

vitality world 6
Pilates

Pilates is dé bewegingsmethode waarbij gecontroleerde bewegingen centraal staan. Het is vooral gericht op het versterken en flexibeler maken van je core. Dit omvat je buikspieren, lage rugspieren, bekkenbodemspieren, bilspieren en de spieren rondom je heupen.

vitality world 18
Yoga & Pilates

Een heerlijke ontspannen les, een combinatie van deze 2 geweldige bewegingstechnieken. Een les die heerlijk in een flow verloopt, van yoga naar pilates en weer terug. Verruiming en versoepeling van yoga , stabiliserende oefeningen van pilates. Kortom een les voor iedereen zeker ook voor beginners en mensen met klachten.

vitality world 5
Small Group Training/Duet Les

Groepslessen met twee, drie of vier personen. Les nemen in kleine groepen is een voordelige manier om toch de persoonlijke aandacht van een privé-les te krijgen. Je profiteert van de intensieve hands-on feedback van een prive-les, maar ook van de groepsdynamiek. Als je zelf een partner wilt aandragen, of als je op zoek bent naar een partner, kun je met ons overleggen over de mogelijkheden.

vitality world 2
Personal Training

Tijdens een Personaltraining maken we gebruik van allerlei Pilates materialen. De kracht, mogelijkheden en resultaten voor het lichaam middels trainen met deze materialen is enorm. De trainer kan zijn/haar aandacht volledig richten op jouw behoeftes, dit is prettig maar ook effectief gezien resultaten sneller worden bereikt. Je bent van harte welkom om een proefles te volgen! De kosten voor een kennismakingsles Personal Training Pilates zijn slechts € 39,00. Als de les je bevalt, kun je daarna besluiten om een Personal rittenkaart aan te schaffen.